HiBTC Token (HIBT) Castiga dividende de la exchange HiBTC

HiBTC Token (HIBT) Castiga dividende de la exchange HiBTC

HiBTC Token (HIBT) Ce este?

HiBTC Token (HIBT) este tokenul emis de HiBTC. Toata baza HIBT este echivalenta cu proprietatea generala a platformei comerciale HiBTC, care adopta un model inovativ de „comercializare ca minerit”. Numarul total al emisiunilor HIBT este stabilit la 10 miliarde si nu va creste niciodata.

Ce drepturi detin titularii de marci HIBTC Token?

Ca dovada a capitalului digital criptat, tokenul va deveni un element esential în epoca urmatoarei ere a economiei digitale. Prin reprezentarea drepturilor comunitatii HiBTC, HIBT este piatra de temelie a guvernului comunitatii HiBTC.

Dreptul la distribuirea veniturilor

Toate veniturile de pe platforma HiBTC vor fi distribuite zilnic detinatorilor HIBT in conformitate cu regulile de bonus.

Cum este generat HIBT?

HIBT este impartit in trei parti: „o parte a mineritului”, „o parte a dezghetarii” si „o parte a planificării timpurii”.

Printre acestea:
– Mineritul reprezinta 50% din total, prin alocarea catre utilizatori a mecanismului „tranzactie + moneda” impotriva investitorilor.
– Partea de dezghetare este de 43%, care este alocata, in principal, detinatorului de bani pentru a imparti fondul, echipa fondatoare si partenerii strategici.
– Partea de lansare anticipata este de 7%, in special pentru principalii investitori si participantii la activitatile de promovare.

O parte a minei: utilizatorul implicat in tranzactie, produce taxa de tranzactie, HiBTC in functie de situatia de retinere la sursa de bani Hibt fiecarui utilizator si rata de plata si pretul de piata al Hibt, in functie de diferite proportii, Suma recompensei HIBT trebuie sa fie obtinuta si in fiecare ora este rezolvata.

Trading ca o descriere miniera

50% din Tokenul HIBTC (HIBT) este recompensat utilizatorilor prin procesul de negociere. Utilizatorii vor primi o suma de HIBT atunci cand opereaza pe HIBTC Exchange. De fiecare data cand un utilizator plateste o taxa de negociere, HIBTC il va recompensa cu o suma de HIBT. Exista trei factori care determina cate HIBT poate obtine un utilizator. Primul este comisionul comercial platit, altul este pretul actual al HIBT, ultimul este rata de rentabilitate a comisionului (a%).

De exemplu, atunci cand John achizitioneaza 1,000 Bitcoin (BTC) in HIBTC, HIBTC va percepe un comision de 0,1%, care in acest caz va fi 1 Bitcoin. Cand HIBTC a primit comisionul care ar avea loc imediat după ce John a finalizat operatiunea, HIBTC il va recompensa pe John cu o contravaloare de HIBT egala a 1 Bitcoin1, daca rata de rentabilitate (%) este de 100%. Aceasta recompensa va fi lansata in fiecare ora.

De unde sa cumpara sau obtine HIBT? urmareste video tutorialul,

HIBT este un simbol al bursei HiBTC, prin urmare este comercializat numai vezi AICI si poate fi tranzactionat cu urmatoarele valute HIBT / BTC, HIBT / USDT, HIBT / USDT.

Cumpara Token HIBT direct de pe Exchange HIBTC

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *