Schimba bitcoin in dolari si obtine un profit instant

xcoins_imprumuta_bitcoin_si_castiga_bani

Schimba bitcoin in dolari si obtine un profit instant din fiecare tranzactie cu platforma de creditare pe care XCoins o ofera peer-to-peer securizata. Este aproape ca si cum ai vinde bitcoin, doar mai avantajos!
Schimba bitcoin in dolari si obtine un profit instant

Cum este garantat împrumutul?

Mijloacele de creditare garantate sunt aproape ca si cum ai vinde direct bitcoin, doar mai in siguranta. Cand iti vinzi crypto moneda, trebuie sa-ti faci griji cu privire la frauda si comisioane. xCoins reduce riscul de frauda pentru creditorii de tip bitcoin prin verificarea identitatii fiecarui imprumutat si prin incheierea unui acord de imprumut obligatoriu din punct de vedere juridic intre un imprumutat si un creditor. Incidenta rambursarilor este mult redusă cu imprumuturi garantate.

Iata cum funcționeaza

In loc sa faca schimb de bani pentru bani, imprumutatul primeste un imprumut de la cel care imprumuta bitcoin si ofera creditorului suma echivalenta de bani ca si garantie. Creditorul primeste garantia plus comisioanele de dobanda inainte de a trimite moneda catre imprumutat.

Usor de folosit

Procesul de imprumut sigur este aproape exact acelasi lucru cu schimbul. Mai intai, depui bitcoin in portofelul tau xCoins. De asemenea, specificati suma maxima pe care doresti sa o investesti. Imprumutatul efectuează plati in contul tau PayPal. Bitcoin este dedus automat din portofelul tau xCoins. Iata cum functioneaza:

iata cum se procedeaza cu imprumutul

Stop, relaxeaza-te si lasa programul xCoins sa facă magia! Chiar daca exista trei pasi desenati pe diagrama de mai sus, in realitate, trebuie doar sa faci Pasul 1: Depunerea Bitcoin. Etapele 2 si 3 sunt efectuate automat de programul nostru si de debitori. Nu trebuie sa cauti debitorii, sa-ti verifici bonitatea, sa le trimiti moneda sau sa faci ceva de acest fel.

Apropo, fondurile tale nu sunt „inghetate” in portofel. Portofelul xCoins functioneaza ca un portofel obisnuit, plin de functii bitcoin. Iti poti retrage fondurile in orice moment.

Nu uita sa reinvestiti!

Odata ce primesti suma imprumutului plus comisionul de dobandă in contul tau PayPal, poti converti fondurile de dolari inapoi in bitcoin si le poti depune in portofelul tau xCoins pentru urmatoarea runda de imprumut. Reinvesteste castigurile si obtine un profit mult mai mare.

De fapt, iti poti dubla banii in mai putin de 10 zile! Ea in considerare un exemplu al investitiei initiale, in valoare de 100 dolari, care a fost reinvestit o data pe zi, la o taxa de 10% pe tranzacție:

Poti converti fondurile in dolari sau euro din PayPal in Bitcoin la orice exchange. Contacteaza-ma daca ai nevoie de ajutor pentru gasirea exchange. Este usor sa incepi. Un creditor poate ancepe cu o valoare de 30 de dolari echivalentul in bitcoin.

Vrei sa incepi o afacere? acum este momentul, clik xCoins

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *