De ce este acum profitabil sa investesti in GOEX

De ce este acum profitabil sa investesti in GOEX

Acum, piata Crypto este in scadere, majoritatea detinatorilor fac schimburi in favoarea crypto monedelor mai stabile. Numarul de tranzactii, cresc foarte repede. De ce este acum profitabil sa investesti in GOEX? Chiar acum am castiga comisioane bune din cauza diferentei de tarife. Din acest motiv, creste profiturile zilnice pe platforma de investitii in GOEX.

Acum este cel mai bun moment pentru a investi in GOEX, vei obtine profit maxim si, in acelasi timp, minimiza pierderile de pe piata Crypto monedelor.

INVEST ACUM!

Profit zilnic dupa cum urmeaza (aceste date pot varia)
BTC: 1.96% ETH: 1.83% CCB: 1,51% LTC: 1,78% DASH: 1,81% XRP: 1,99% BTG: 1,49% ZEC: 1.69% DOGE: 1,87%
Daca nu ai investit inca, atunci vei primi un bonus de

100 jetoane GOEX

daca investesti chiar acum.

Ce este tokenul GOEX?

GOEX token, este lansat pentru a primi fonduri suplimentare de la investitori. Si profitul suplimentar al investitorilor datorita cresterii costului monedei dupa lansarea noilor servicii GOEX. In prima etapa, GOEX intentioneaza sa lanseze un serviciu pentru cumpararea si vanzarea oricarei cripto monede, cu bani reali in 50 de tari ale lumii. Deschideti propriul bursier unic (UpeX). Convenabil si rapid in functionalitate si de neegalat in lume. In plus, vor fi lansate servicii suplimentare pentru simplificarea utilizarii cripto monedelor si token-urilor GOEX – acesta oferind propriul portofel (wallet), si o aplicatie pentru Android, iOS, plus un card bancar MasterCard.

Cand si cum pot sa vand tokenii GOEX?

In Martie si Aprilie 2019, monedele vor fi listate pe cele mai mari burse de cripto monede: Binance, CEX, Poloniex, EXMO, Yobit, HitBTC si altele. Echipa de conducere GOEX, sa intalnit deja cu administratorul unuia dintre burse, unde a primit aprobarea pentru plasarea propriului sau simbol.

Urmareste video tutorialul explicativ, cum sa investesti in cel mai bun proiect de afaceri reale, si care este castigul zilnic, indiferent de investitie. Link direct de inscriere pe GOEX.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *